????????????????????????????????????

Jonas Möller

”Jag jobbar idag som försäljningschef och affärsutvecklare på ett IT-konsultföretag. Största delen av mitt arbete handlar om att hjälpa kunder att öka sin produktivitet genom att utveckla deras affär. Dagligen pratar jag med framgångsrika företagare och inflytelserika beslutsfattare om hur de skall utveckla sin verksamhet för att med hjälp av teknologi i framkant gå in i framtiden”

Jonas har jobbat med försäljning sedan 1984 och har jobbat med försäljning nationellt och internationellt. Mestadels har han arbetat med komplex systemförsäljning på Amerikanska mjukvaruföretag och i egen verksamhet.

Utöver många år som säljare och säljledare har Jonas jobbat med att träna säljare och konsulterat företagsledningar avseende försäljning och säljstrategier.

Under åren har han även tagit fram en mängd verktyg för säljledning och säljutveckling som hjälper företag att bli mer effektiva i sitt säljarbete.

Jonas har personligen coachat drygt 600 säljare vilka han följt under ca 1 års tid (totalt drygt 7.000 coachingtimmar) och utbildat tusentals i klassrum och konferenssalar.

Förutom försäljning så har Jonas jobbat med affärsutveckling, omvärlds- och framtidsanalyser samt ledarskapsutveckling.

Som föreläsare kännetecknas han av hög energi blandat med humor och intressanta berättelser. Berättelserna hämtar han från sina egna säljerfarenheter men också från alla dem han genom åren jobbat med.

Jonas Möller föreläser i Försäljning, Förhandling och Omvärldsbevakning